DEG DRİVE-REDÜKTÖR

DEG DRİVE-REDÜKTÖR

DEG DRİVE SONSUZ DİŞLİ  REDÜKTÖRLER

- Deg drive sonsuz dişli redüktörler; Alüminyum döküm gövde,mükkemmel soğutma yüzeyi dizaynı sayesinde termal kapasitesi döküm gövde redüktörlerden daha yüksektir.

- Deg drive sonsuz dişli redüktörler; Sonsuz vida milinin iki rulmanla yataklanması sayesinde esnek montaja müsaade eden yapıya sahiptir.Yüksek kaliteli rulmanlara sayesinde uzun ömürlüdürler.

- Deg drive sonsuz dişli redüktörler; Universal motor flanşları ile geniş ve pratik çözümler sunar.

- Deg drive sonsuz dişli redüktörler; Çift dudaklı keçeleri sayesinde redüktör termal kapasitesine yardımcı olur ve yağ ömrünü uzatır.

- Deg drive sonsuz dişli redüktörler; Giriş flanşlarında ve çıkış kapaklarında O-ring kullanımı sayesinde conta kullanımına nazaran yağ sızdırmazlığı çok daha üstündür.

- Deg drive sonsuz dişli redüktörler; Sertleştirilmiş sonsuz vida şaftı ,dövme şaftlardan daha mukavemetli yapıya sahiptir.

- Deg drive sonsuz dişli redüktörler; Polyester epoksili iç ve dış gövde boyası sayesinde paslanmaya karşı koruma sağlar.

- Deg drive sonsuz dişli redüktörler; Standart delik mili şaftları ve opsiyonel takılabilen milleri sayesinde düşük stok maliyeti,geniş opsiyonlar sağlar.

-Deg drive sonsuz dişli redüktörler; Bakım gerektirmeyen havalandırma,boşaltma yağ tapalarına gereksinim duymayan yapısı sayesinde hertürlü montaj pozisyonuna uygun gövde ve oksidasyona karşı minimum risk .

- Deg drive sonsuz dişli redüktörler; Otomasyona dayalı üretim prosesi sayesinde hatasız güvenilir dişli yapısı

- Deg drive sonszu dişli redüktörler; Alüminyum gövdeler sentetik,döküm gövdeler ise madeni yağ ile doldurulur.




 

                                                     DEG DRİVE DRC SERİSİ REDÜKTÖR

- Deg drive DRC serisi redüktör; DRC serisi helisel redüktörler mekanik ve elektirksel entegrasyonlu modüler yapıya sahip redüktörlerdir.

- Deg dive DRC serisi redüktör; Normal motor,frenli motor,exproof motor,hız kontrollü motor,servo motor,IEC adaptörlü motorlar gibi birçok motora kolaylıkla monte edilebilir.

- Deg drive DRC serisi redütör;Tekstil,gıda sanayi,içecek sanayi,kimya sanayi,otomatik merdiven,otomatik depo kapıları,metalurji,tütün gibi birçok sektörde kullanılabilmektedir.


                                        DEG DRİVE REDÜKTÖR DRC SERİSİ ÖZELLİKLERİ

MODÜLER YAPI
• YÜKSEK VERİMLİLİK
• DÜŞÜK GÜRÜLTÜ
• ETKİLEYİCİ VE ERGONOMİK DİZAYN
• UNİVERSAL MONTAJ İMKANI
• ALÜMİNYUM GÖVDE VE DÜŞÜK AĞIRLIK
• KARBONLANMIŞ DAYANIKLI DİŞLİ YAPISI
• KULLANICININ İHTİYAÇLARINA GÖRE KOMBİNASYON İMKANLARI




 

                                                     

                                                                                             DEG DRİVE DGR SERİSİ REDÜKTÖR

- Deg drive DGR serisi redüktör; DGR serisi helisel redüktörler mekanik ve elektirksel entegrasyonlu modüler yapıya sahip redüktörlerdir.

- Deg dive DGR serisi redüktör; Normal motor,frenli motor,exproof motor,hız kontrollü motor,servo motor,IEC adaptörlü motorlar gibi birçok motora kolaylıkla monte edilebilir.

- Deg drive DGR serisi redütör;Tekstil,gıda sanayi,içecek sanayi,kimya sanayi,otomatik merdiven,otomatik depo kapıları,metalurji,tütün gibi birçok sektörde kullanılabilmektedir.


                                                                           DEG DRİVE REDÜKTÖR DGR SERİSİ ÖZELLİKLERİ

• YÜKSEK VERİMLİLİK
• DÜŞÜK GÜRÜLTÜ
• ETKİLEYİCİ VE ERGONOMİK DİZAYN
• UNİVERSAL MONTAJ İMKANI
• DÖKÜM GÖVDE
• KARBONLANMIŞ DAYANIKLI DİŞLİ YAPISI
• KULLANICININ İHTİYAÇLARINA GÖRE KOMBİNASYON İMKANLARI